Jdi na obsah Jdi na menu
 


Co prinesl Father Christmas

Birtska posta nezklamala a dorucila. Jak moje vanocni prani domu, tak balik z domova mne. A ze to bylo radosti! Zatimco jsem skypovala s Veru, balik doputoval az vedle naseho pristenku pod schody, kde je misto na postu. A s nim i PF od rodiny Venzhoferovi, odesilatelu kono-veverky a tucnaka. Jelikoz balik poskytl same dobroty a pekne veci, mela jsem se na Vanoce mooc dobre. Na Stedry den volal Moris, tak jsme si spolu daly neco na zub, pak byl telemost na Jezisku, panacek a mezitim stihl este zavolat pan z agentury, ze se se mnou budou chtit potkat panove a damy z jedne firmy. Tim padem jsem k Vanocum dostala uz 2.pracovni pohovor a to neni spatne.

Stedry vecer jsem stravila v hospode. Ale samaritanskym pocinem a to rozveselovanim Kris, ktera musela pracovat. Dala jsem si svarak a bylo mi dobre. Vedle me sedici muz byl jakysi smutny, tak jsem se ho snazila obveselit konverzaci. Coz mi asi uplne neslo, protoze jsem mu rozumela tak 50% kvuli hluku a tudiz jsem vetsinu odtusila. A odnesla jsem si nevyzadane, ale jiste cenne rady do zivota. Proc vzbuzuju v cizich lidech touhu me zachranovat, to asi nepochopim.

Vcera jsem mela posledni smenu v praci. Jsem svobodny elf! A s timto vstoupim do noveho roku. Londynskou dzungli smerem k lepsim zitrkum :)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář