Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jak být velmi fancy

19. 6. 2016

Vesmír je zdá se odhodlán přihrávat mi hezké věci. Po návštěvním jaru přišel čas na vytváření sociálních jistot, to tak vypadá. V práci mi dali permanent contract, vypadá to, že jsou všichni spokojeni, takže poplácání po ramenou, dělám to dobře (jupijajej).

Kromě toho jsem se na chvíli opět stala nomádem a po půl roce jsem změnila bydlisko. Stále Londýn, nemusíte se rozrušovat, že vám něco uniklo. Nicméně ze zóny 2 jsem se přesunula do zóny 1. A to je jako dost dobrý. Jsem ve stejné zóně jako královna a všechny její královské kachny nebo labutě nebo co to má. Čas, který mi vezme cesta do práce, se teď rapidně zkrátil na velkolepé 3 minuty. 5, když budu mít podpatky. Mám i nové spolubydlící, samé Brity. Což je dost nový pocit, ale jsou skvělí. Myslím, že se nám tu bude dobře bydlet :) Myslela jsem si, že za půl roku života tady jsem nemohla přece nashromáždit moc věcí, ale stěhování mě vyvedlo z omylu. Kde sem to nahrabala, netuším, ale mám kravin že by to stačilo 3 lidem! Teď už jsou naštěstí všechny věci v novém (mám velkou skriňu).

A nejhezčí věc přijde za měsíc - kovový oř mě přinese přímo do Brna! Na krásnou relaxační dovolenou v rodné hroudě, kdy budu jenom spat, jest a potkávat se s lidma, které mám ráda. Do té doby musím ještě zvládnout plno věcí, ale letenky su kupené, nic mě nezastaví :)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář