Jdi na obsah Jdi na menu
 


Moribundus a cestování

Letadélko Káně společnosti Wizzair mě šťastně doneslo až do Brna. Poté, co jsem se vylodila, jsem zamířila rovnou do IBM a to z dobrého důvodu - měla jsem domluven oběd s holkama :) kromě skvělého oběda se mi od Míši a Jitu dostalo překvapení, o jakém se mi ani nesnilo - dostala jsem hromadu!!! makronek. A když říkám hromadu, myslím tím hromadu. Nesežrala jsem je všechny, podělila jsem se. Ale ta chuť mandlí a slaného karamelu se mnou zůstane ještě dlouho. Mňam!

Brněnská mise byla úspěšná. Lítala jsem jak hadr na holi a zdaleka jsem nestihla vidět všechny, ale přece jenom jsem se s některými potkala a to mě naplnilo štěstím a optimismem. Pořád mám v ČR plno kamarádů a to je prostě asset, jaký se jen tak nenajde :)zažila jsem pěkné kafe s Veru, párty a oběd s UKI, večírek s holkama a aby toho nebylo málo, přijela i Lu s hady, kteří mi ulehčily moje utrpení ve stavu pó kalbó. Děkuji vám všem a těm, které jsem vidět nestihla - nezoufejte, příště a nebo přijeďte vy za mnou ;)

Po brněnské přestávce nastal čas zamířit do obce mojí rodné. Elza mě přivítala tak horlivě, že jsem se bála že si ublíží. Naštěstí mě nechala přivítat se i s dalšími členy rodiny, nicméně chtělo to hodně hlazení a hodně, hodně piškotků (piškotky nás ostatně provázely celým víkendem). Páteční večer jsme pak strávily ve společném objetí u mě v posteli. Ano, je to tak, teď jsem rozmazlovač já.

Sobotní den se nesl ve znamení rodinné oslavy a plesu. Viděla jsem všechny své milé pohromadě, pojedla jsem dobrých věcí, potancovala a dala si i jednu družinovku v baru. No prostě krása střídala nádheru. Až tak, že jsem z toho další den přestala mluvit. Teda mluvila jsem, ale dost vtipně. Neděli jsem teda víceméně strávila v posteli, abych se připravila na daleké cestování.

V pondělí jsem byla doručena na letiště a modlila se, aby se mnou nikdo nechtěl mluvit. Naštěstí vše proběhlo v pořádku a jelikož jsem vypadala asi dost špatně, nikdo netoužil po dlouhé konverzaci. Doma jsem vybalila všechny dobré věci z ČR přivezené, snědla pletýnku a šneka a dala si šlofíčka. Back to London life.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář